emre güngör

Perşembe, Mayıs 29, 2008 zaman: Perşembe, Mayıs 29, 2008



yarim sezonda geldigi yer türk futbolu için bir felakettir.. tamam emre güngor ankaragücünde kaptanlik yapmis bir adamdir, ama su oynadigi futbolla, ankara gücünde kalsa allaskina kim farkederdi onu yahu? kim milli takima alirdi.. emre güngor'un gubun milli takimla birlikte, avrupa kupasinda maclarda oynamasi, mehmet topuza haksizlik degil midir? (sorularla ilerleyince daha samimi bir uslup oluyor) sorarim size.. mehmet topuz'un yegane günahi kayseride oynamak midir?

türk futbolu'nun anadolu takimlarinin gelismesi için kuduranlar, basta fatih terim, boyle bir hadiseye nasil imza atiyorlar sasiyorum.. yahu sen anadolu takimlarinda oynayanlara yeterince prim vermessen, takimlar ellerinde nasil tutacaklar oyunculari? mehmet yildiz milli takimda oynamak istemeyecek mi? "milli takim istiyorsam besiktasa, fenere veya galatasaray'a gitmeliyim" demeyecek mi? boyle mi gelisecek anadoluda futbol.. insanlar türk futbol'unun yildizlari istanbuldayken, nah gelirler anadoluda statlara..

eh madem emre güngor milli takim kadrosunda olacak, ama sivasli hayrettin hic akla bile gelmeyecek, o zaman birakalim biz bu ligi.. türkiye iki milli takim cikarsin.. birisi istanbul takimlarindan ve yurt disindan olan oyuncular, digeri de anadolu takimindan gelenler.. ikisini kapistiralim her turnuva oncesi, yenen takim gitsin..

yazık tek kelimeyle..

9 yorum:

Nazmi Hasdemir dedi ki...

ben topuz yerıne yıldıray yerıne memet yıldız yerıne marko denen adamın oyn adıgı mıllı talkımın yenılmasını ıstıyorum. Halıl, yıldıray, topuz, yıldıuz, karan fenerde oynayacak sen onları mıllı takıma almayacaksın. bı araba taşşak lazım. ne yazıkkı taşagımın ımparatorunda ne gezer taşşak.

ugur parildak dedi ki...

simdi olacaklari anlatayim.. portekiz bir tane cakicak "oh olsun yedi fatih in takimi" diye bakicaz.. sonrasinda bi tane nihat asicak ve hep beraber havalara ucucaz.. maci kazanınca da sokaga cikicaz.. cünkü öyle veya böyle milli takımımız bu bizim.. giren fatih'e cikan hep birlikte : )

Dobrowski dedi ki...

işte fatih terin gerçeği. bi sezon tp oynamayan emreyi kadroda tutuyor. yıldırayla halil sakatlıklardan çok maç oynayamadı zaten havası yaratıyor.
fenerde gsde bjkde oynamıyorsan türk diilsin demeye getiriyorlar. Ha bunlarda oyna istersen zenci ol biz seni oynatırız. vay be. mehmet yıldız ı mehmet topuz u azda olsa göz önünde diye görüyoruz ya diğerleri? bu fatihin görevi aslında onları görmek ama nerdeee..

Anıl dedi ki...

Emre Güngör ile Mehmet Topuz neden karşılaştırıldı ben onu anlayamadım. Ha bence Emre Güngör ligin ikinci yarısında sergilediği futbolla milli formayı sonuna dek hak etmiştir. Çağırılmaması gereken isimler Gökhan Zan ve İbrahim Kaş'tı ki biri gönderildi zaten. Diğeri de klasik Fatih Terim kontenjanından yararlandı. Hak etmekten söz edeceksen biraz daha derine inmeliyiz bence.

Beercholic dedi ki...

yazı açıklamış herşeyi, güzel yazmışsın helal olsun..

@ nazmi;
herşeyi geçtimde niye aurelio'ya laf atıyorsunki kabul et o olmasa belki şampiyonada olmayacaktık, bu kadar da kulüpçülük yapmayalım..

ugur parildak dedi ki...

ultranilcim sen dahil sezonun ikinci yarisinda oynadigi futboldan bahsediorsun emre güngorden bahsedince.. oysa ki bu cocuk, ankaragücünde kaptan olacak kadar iyi oynuyordu ki bu yüzden galatasaray aldi kendisini.. ilk yarida bir iki macini izlesen, kesinlikle galatasaraydaki oyunundan daha iyi oldugunu gorurdun..

ama ankaragücündeyken milli formayi gecirebildi mi üzerine? emre asik'i kesebildi mi? yok.. ankaragücünde oynadigi icin..

haketme degil sorun, her oyuncu bir sekilde orada olmayi hakediyor, ama belki de oradakilerden daha fazla hakeden ama sirf anadoluda oynadigi icin oraya gidemeyenler var.. onlara benim üzüntüm..

Anıl dedi ki...

Yanlış anlamışım :) Bu konuda sonuna dek haklısın :)

jose dedi ki...

yuh ulan daha nediyim emre güngörü elestırmek ıcın yazı yazmıssın yazın bı boka benzemıyor utan yazdıgın yazıdan dangalak!

Chevic dedi ki...

mourınho kinaye mı etmiş bilemiyorum,geç de olsa mehmet topuzun milli takıma alınmamasında başka meseleler olduğunu öğrendik sanırsam,kesinlikle hakediyordu zira...