İzmir Atatürk Stadı

Pazar, Ağustos 15, 2010 zaman: Pazar, Ağustos 15, 2010

izmir'de atatürk stadi'na ragmen futbol seyircisi, futbol izlemekten zevk alan insan varsa, bu türklerin ne kadar manyak oldugunun gostergelerinden birisidir bence.. insani futboldan soğutan bir stattir izmir atatürk stadi.. tarihindeki en büyük gününü 89 yilinda galatasaray steueau bükreş maçında yaşamış olmasina ragmen o maç'ın kamu tarafindan hatirlanmamasının da yegane nedenidir..

ben bu statta nereden baksan bir 30 maç izlemişimdir.. ama bir tanesini bile hatirlamişligim yok. devamli olarak gol görememe, oyuncu görememe, top gorememe hatta sahayi görememe gibi durumlarla boğuşursunuz. kış vakti feci rüzgar alır, izmirin en soğuk yeri plakasi kapisina iliştirilmiştir bu yüzden.. atatürk stadi cehennemin 9. kati gibidir.. öyle felakettir ki, istanbul atatürk stadi yaninda cennet gibi durabilir.. bu arada bi stat'a atatürk ismini koycaksanız, stadi güzel yapin arkadas yahu.. bu ne be.. her atatürk stadi birbirinden dandik..



dün beşiktaş maçında başımıza gelenlerle iş çığrından çıktı artık. ciddi manada dava açmayı düşünüyorum gençlik ve spor genel müdürlüğüne.. tüketiciysem, bu memlekette insanca hizmet görme hakkım var sanırım? ki şunu alenen demeliyim, bu sahada hala ve hala futbol maçı yaptıran adamların halkını falan sevdiği yoktur.. bu stadda maç yapılan süper lig süper falan değildir.. ne girebilirsin, ne çıkabilirsin, ne sahayı görebilirsin.. buca stadına, altay alsancak stadına yetersiz diyen insanlar bu sahanın neresini yeterli bulabildiklerini merak ediyorum.. işte bu yüzden dava açmak, 1 lirada olsa bir tazminata koşmak istiyorum. bu konuda bana yardım edebilecek izmirli avukat varsa ulaşmasını dilerim (twitter hesabim twitter.com/azuth)

aleni olarak üzerimizden para kazanılıyor. bu saha düzelene kadar, izmir'e insanca girebilecek, insanca çıkılabilecek, insanca arabamızla ayrılabileceğimiz bir stat yapılana kadar oy moy vermem ben.. kim ki futbol severdir izmirde, peşimden gelsin. her seçim günü atatürk stadı gözlerinin önüne gelsin yatsın uyusun.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

İzmir'li olarak Atatürk stadının; ilimizin değil ülkemizin ve hatta Dünya'nın en büyük, en coşkulu, en çok müsabaka oynanmış, en eski futbolcularla yıllara meydan okumuş bir satat olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak, stad hepimizin. Yani tüm İzmir'in tüm Türkiye'nin. Ne güzel de müsabaka ediliyor keyif veriyor. Ama ne zaman stat çevresinden geçsem ya kendini bilmez vatandaşlar ya da her bir köşebaşını parsellemiş haraçcılar görüyorum. Bunlar çok yanlış çok çirkin haller. İzmarit atan, çöpünü atan, otopark parası isteyen, karaborsadan pahalı bilet satan... Toplumun bilinçlendirilmeye ihtiyacı var...