playoff 2010 altay - konyaspor : 2-2

Pazar, Mayıs 23, 2010 zaman: Pazar, Mayıs 23, 2010

şu radikal'in yazarlarının entelektüel maç girişlerinden kullanmak istiyorum, boris vian'lardan, albert camus'lardan dem vurmak istiyorum.. ama dudaklarımdan sadece aşkın nur yengi şarkısı dökülüyor.. tüm bir sozunun, yagmurlu giresunspor maçının, o rakibe tezahurat edilen kocaeli maçının hatiralari geliyor gözümün önüne.. ve başlıyor şarkı:

Sana kızmak gelmiyor artık içimden çünkü çok üzüldüm
Güller açardı yanaklarımda sarardım süzüldüm
Pişman değilim herşeye rağmen
Seni sevdim seni çok sevdim
Acı çektim denedim herşeyi
Olmadı olmadı olmadı gitti

koca bir sezonu tek bir 90 dakikaya sigdirmak hakkaniyet ölçeğinde pek makul değil. şark ile garbi ayıran yegane şey de bu zaten. biz doğulular her şeyi tek bir anda başarmak veya kaybetmek istiyoruz. efsaneler böyle yazilirken, diğerinin hüsrani oluyor.. öss'den, playoff maçlarına kadar her şey böyle..

oysa gece güzel başladı. 2 senedir top görse bomba diye limandaki karakola götürecegine emin olduğumuz molina bir kafa vuruşuyla 1-0 öne geçirdi altay'i.. altay makus talihini 60 dakika yeniyor gibiydi. ziya doğan defans yaptirdigi takimina 3 degisiklikle ful gaz vermiş altay'in üzerine yüklenmeye baslamisti ki ramazan sahneye cikti. iki tane şık golle konyaspor 2-1 öne geçince altay'in tüm hayalleri bu kez son dakikalarda degil 75. dakikada bitmişti..

bir sene daha deplasman otobusleri ile anadolunun garip şehirlerine gidilecek, altay'in maçlari ntvspor'da degil samanyolu tv'de yayinlanacak, dspor'un iğrenc spikerlerini dinleyecegiz bir kahve köşesinde "hasan degil basan alir" sesleri eşliğinde takimi tutmaya calisacagiz.. saglik olsun.. umarim birilerine ders olur bu maglubiyet.. dere gecerken at degistirmemesi gerektigi atasözüne itimat edilir.

1 yorum:

Merhamet dedi ki...

öncelikle gerçekten yazık oldu söyleyecek çokta şey yok. Ancak bu sene Altay maçları dsmart da değil,trt de.