Vancouver Chatman'a madalya göndersin

Perşembe, Şubat 18, 2010 zaman: Perşembe, Şubat 18, 2010



-tofaş maçı sonrası yapılan testlerde, Beşiktaşlı basketbolcu Mire Chatman'da yasaklı madde tespit edildi
-hımm. Neymiş o yasaklı madde?
-esrar
-höh!
      Herşeye ragmen çok net adam çıktı kendisi. Her haltı yiyip ,yakalanınca orasını burasını oynatmayana ,aman kariyer gitti, aman itibar gitti diye bin türlü pişmanlık ayaklarıyla yerin dibine girmeyene bir nebze de olsa ayrıcalık verilmeli bence. Kendisine "baya baya marijuana içiyosun sen yani şimdi" diye soruyorlar. Adam "içiyorum abi,yani maç geceleri içmiyorum işte nedir?" diye cevap veriyor.  
  Herşey iyi güzel ,kendisinin ilk savunmasını “ ya bana bi enerji vermiyorki bu, niye ceza alıyoruz anlamadım, alışmışız bi kere işte” şeklinde 'Domdom Ali isyanı' taktiği kullanması bambaşka oldu.  

tiryakisiyiz hocam, alışmışız bi kere !!

      Öte yandan Vancouver 2010 türlü türlü abecilikle kutlanırken, doping konusunda da sert takılıcaz diye kabak tadı verdiler. Ortalıkta tam yetki ve binbir artislikle volta atan amcalar, elinde şırınga ona buna “önüne bak , alırım kanını”diye laf ata ata takılıyolarmış . En son ,dün 500 metre sürat yarışında fotofinişle altın ve gümüşü paylaşan rus sporculara “ gençler nerden geliyo bu enerji , bi üfleyin bakalım ” diye sulanınca bardak taşmış, testi kırılmış. Doping konusunda manyak manyak uygulamalarla kendinen iyice nefret ettiren WADA bile Kanadalılara “bilader vur dedik öldürdünüz “ gibilerinden nota vermiş.
 Zaten millet altını gümüşü bi kenara koymuş ,”bugun ne türlü dandiklik  olacak” diye izliyor müsabakaları. Aradan bi bronz çekip Chatman'a gönderseniz , 2 ay sonra anca farkedilir.

0 yorum: