Galatasaray -Atletico Madrid son baskı

Cumartesi, Şubat 27, 2010 zaman: Cumartesi, Şubat 27, 2010

başrolde ,on tane ultraslanın boyadığı "allah diyen aslan" motifi ve hoş bir kareografi ile başlayan gecedir. -Başkan Önenç arkadaşımıza kişisel şükranlarımızın yanında ayrıca teşekkür ediyoruz.

İtalyan düdük yardımcılarına maç öncesi son taktikleri verirken objektiflere böyle yakalandı.İtalya bahis skandalında en populer isimlerindendi. Uefa'nın sakat maçlarda "bişey olacaksa buna olsun " mantığıyla ateşe attığı isimlerden biri olduğundan turu geçen takıma bile sevimsiz görünmeyi başarabilmiştir.



derken yeşilliği gören koştu. Aralarında üçerli beşerli gruplar yapan futbolcular baya baya alman kale ,dokuz aylık, ortada sıçan tarzı binimum attraksiyon eşliğinde ısındılar. Bi ara Sabri'nin gazına gelip ciddi ciddi japon kale oynayan futbolcuları hakemin" evet 8 oldu beyler , örtüyü çekinde başlayalım ,saat yazıyo" tarzı serzenişi ile kendine getirdi.

santos da ısındı . kendi topunu getirip rahat rahat top sektirdi , dizinle 20 sektirdi , sabri abisi " küçük!! at bakam topu!! " diye bağırasaya kadar gönlünce koştu, terledi ,hevesini aldı..









kameraların sevineni çektiği dakikalarda, gol sevincini ne kadar abartırsanız ,olayın rakip için o kadar eziyete döndüğünü idrak ettiğimiz 2 karedir.




"maçın özeti".

Milyon adet insan ,çekilen kurayı "abi keita yaparsa yapar" olarak çözümlerken Madrid heyeti başının kel olmadığı kanıtladı. Galatasaray'ın yekpare hucum anlayışı ve Madrid'in bu anlayışa yaptıgı sert muhalefet dikkatlerden kaçmadı. O da insan sonuçta. Gerçi çok net konuşmamak lazım.


Caner kırmızıdan sonra secdeye gelip günahları için tövbe etti, 20bin küsür kişinin beddualarına karşı tek başına dayanmaya çalıştı.

ilk maçın akıbetinden sonra favorisi süprizi kalmayan eşlemenin sonunda, Leo Franconun dediğinin çıkması , Keitanın 2 gol ve 18km aldıgı yolun heba olması gibi moral bozan hatıralar eşliğinde ,Jo transferine yapılan "avrupada oynamıyor,ne anladım o işten" eleştirileri sona ermişti . Zira artık hiçbiri avrupada oynamıyor. Görünen kamyon farıymış arkadaşım.

4 yorum:

depik dedi ki...

kamyon farı değil, bildiğin güneş bence. çıkacağız tünelden uurcum. her seferinde rocchi gelecek değil ya maçımıza

depik dedi ki...

ulan ulan ulan, uur yazmamış bunu. kusura kalma bombonera.

depik dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
depik dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.