2010 galatasaray:3 antalyaspor:2

Çarşamba, Şubat 10, 2010 zaman: Çarşamba, Şubat 10, 2010



filmlerde kötü adamlar olur ya (öyle çok da kötü değillerdir aslinda.. yani çoğunun beyninde bir sorunu vardır, piskopat olup vicdan yoksa adam ne yapsin değil mi?) bir şekilde başından savar baş karakter, tam bitti dersiniz, tak yine kalkar ayağa bu sefer boynuna dolanır, onu da savuşturur baş kahraman bu kez yerde ayağını ısırır, işte antalyaspor nezdinde ömer çatkıç galatasaray'ın kahraman olduğu bir filmdeki kötü adamdır.. galatasaray'in 3 kere öne geçmesine rağmen turu kazanamadığı (bir sonraki filmin çekilmesine engel olabilecek derecede başından savamadığı) bir musabakadir bu.. galatasaray:3 antalyaspor:2

sahadaki oyunu bir çok gazete anlatacak. işte mustafa sarp öyle kötü oynadi (ki bence bir insanin 3 maçın birinde kötü oynamaya hakkı vardir), gio isteneni veremiyor (bir ay olmadı çocuk geleli), servet en başta forvet oynamalıydı (bence de), tekel işçilerine hakları verilsin (araya sıkıştırmak gerek) gibi bir çok şey söylenecek.. tüm bu söylencenin içinde en haklı olanı "franco'nun yerine nonda'nin gönderilmesi tamamen maddiyata dayali bir dandiklikti.. geçen sene sezon ortasinda defans oyuncusunu ruslara satan takimin transfer heyeti sadece sezon başındaki iyi transflerde göze batiyor. ama transferlerle kaybedilen 2 sezon ne olacak?" şeklinde olacaktir.. tabi tüm bu yorumlar babasiyla beraber bir çarşamba günü, kafasi kadar atkisiyla maça gelen 9 yaşındaki fırat'ın hiç derdi olmayacak.. o emre çolak'in ilk çalımlarına gözlerini büyütecek, elano'nun muhteşem oyununu, ali sami yen'in son günlerini yaşayan sihirini, eski açık'ın inanılmaz tezahuratını hatirlayacak..



galatasaray'ın kaybettiği ne ilk kupa bu, ne de sonuncusu olacak.. o yüzden hiç öyle sinir küpü olmadan, galatasaray maçlarında oynadığı performansi ispanya'da sergilese şu anda madrid'de olabilecek necati ateşten bahsetmeli.. sahanın ortasında oyuna girer girmez `kadir`i düşük bir yildiz gibi parildayan emre çolak'dan bahsetmeli, galatasaray'ın tüm forvet eksikliğine rağmen hucumda sergilediği varyasyonların güzelliğini görmeli.. enseyi karartmamak lazım, zira bu takımda bugun olmayan şey birazcık şanstı.. (2 top direkten döndü sonuçta. ) birazcık şansı yok diye kimse yerden yere vurulmayı haketmiyor..

fotograflar: ntvspor

1 yorum:

credo dedi ki...

resim altı yazılar nerde peki, olmamış diyoruz:/