LUCAS NEILL the BIRD HUNTER

Çarşamba, Ocak 13, 2010 zaman: Çarşamba, Ocak 13, 2010

 
         ister istemez, arkadaş hakkında "doğuştan kanarya düşmanı" ," kartal kanarya farketmez , kuşlardan hazetmez" gibilerinden espriler yapılacaktı. Tez elden buyrun , sonra başka bi yerde görünce "haa görmüştüm ben bunu çekirdekçide" falan diyin

-gel topraam gel!?


Bunun dışında, kendisi Tony Hibbert ve Phil Neville ve Heitinga'ya ragmen 12-13 maç kadar oynama şansı bulabilmiş birisi. Muhtemelen ermeA, emreG, servet ve gökhan ile rotasyona girmeye uğraşacak baktı olmadı sabri yada uğur ile kaynaşmaya çalışacaktır. Reykart sıkışınca Topal nassı defansın ortasında oynayabiliyorsa , bu arkadaş da yer yer orta sahada defansif olarak rol alabilmekte. Uefa'da kayıtlı olmaması diğer artılarından.Bunun dışında Westham'da kaptanlık yapmış birisi olmasından ötürü, taraftar, ateşli taraflar, yanarlı döner pıçaklı taraftar gibi konularda yeterli tecrubesi bulunmakta. Bu konuda bi sıkıntı yaşamaz sanmıyorum.

       Sonuçta 10 üzerinden; video olarak 9, profil olarak 6.5-7 puan kapabilir. Ama finans olarak 4buçukta bırakırım, 5 yapmam. Neticede sene başında beleşti kendisi. Çok maaş istiyor diye alınmadı. E şimdi ne kadar az istiyorsa muhtemelen o fark kadar Everton'a bonservis verilecek. Everton'ı, bedavaya hatta sadece bi senelik sözleşmeyle aldığı bir insanı ,5-6 ay sonra(hali hazırda bosmanda iken) 750ye okutabildiği için tebrik ederiz. Bildiklerimiz bunlardan ibaret ama genede haddimizi bilip "Reykart tamam dediyse vardır bi bildiği " diyoruz. Uefa'da gol yedirtmesin ,hep attırsın hadi işallah yarebbim.  

1 yorum:

Schumy dedi ki...

Beşiktaş Ernst için 3,5 milyon euro ödedi sene sonunda Bosman olacakken. Fenerbahçe de 1 sene sonra beleşe alacağı adama sanki kulübü kurtaracakmış gibi 9 milyon euro verdi. Gerçi bu kadar geyik bir yere bu kadar saçma bir yorum yazılmaz ama yine de yazayım dedim :)

Ayrıca o videodaki zavallı kuş zaten uçamıyorken yanlışlıkla Neill'in vurduğu top kuşa gidiyor, sonra sahadan çıkarılıyor zaten kuş. Görünce içim acı inanın, üzüldüm çünkü çok seviyorum hayvanları, ama gerçek olanlarını o kimliği üzerine yapıştıranları değil :)