ankaragücüne dair ve gökçek familyası

Perşembe, Kasım 12, 2009 zaman: Perşembe, Kasım 12, 2009

soyle bir terslik var, bu gökçek tayfası futbolu da siyaset gibi gorduler. daha az ciddi, insanlarin cok konusup yaptirimda bulunamadigi, ciddiye alinmayan insanlarin çok fazla oldugu bir ortam sandılar heralde.. ama kazın ayagi oyle degil işte, futbol dünyası bu yer kürede en güclü yapinin oldugu, yaptirimlarinin yaptirim oldugu, medyasindan içindekilere kadar cok ciddi bir şekilde işletilen bir düzen..

farzi misal.. hangi uluslarasi kuruluşun sözleri fifa kadar ciddiye alinir ki? el beşir'in durumunu daha yeni biliyoruz, uluslarasi ceza mahkemesi adama alenen ceza vermişken, adam elini kolunu sallayip gezebiliyor.. oysa ki aynı şeyi futbol dünyasında yapsin bakalim. hiç bir klubun kapisindan adim atabilir mi? hiç bir uluslarası musabakayı izleyebilir mi? israil'e tüm bm karşı çıkarken, israil'in dinleyebilecegi tek bir kuruluş oldugunu daha onceden belirtmiştim, eğer ki fifa bagli olsa birleşmiş milletlere ve dese ki "mezalimi durdurmadan hiç bir uluslararasi musabakaya dahil olmayacaksiniz" israil o vakit çekilirdi işgal yerlerinden..

http://www.365gunspor.com/resimler/habergorsel/gokcekdogumgunu2b.jpg
işte böyle bir ortama daldi melih gökçek ama farkinda degil. işler siyasetteki gibi "ben yaptim oldu" ile gitmedigini ogrenmesi gerekiyordu ankaraspor macerasinda. ama anlasilan ögrenmemis, ve ogrenmeye de niyeti yok. hikmet karaman ve futbolcular çok güzel bir şekilde ararlarsa haklarını ankaragücü'ne önce transfer yasagi gelebilir sonrasinda da futbolcularin lisanslari iptal edilip amator takimla sahada yer almalari saglanabilir. federasyonun bu konuda yetkisi var. ve melih gokcek ve sülalesini bir sezonda dahil olmaya calistiklari turk futbolundan temizleyebilirler.. zira futbolda eşkiya'ya yer yok. chelsea'ye bile transfer yasagi koyabilen futbol dünyası seni ezip geçer melih. emin ol!

0 yorum: