berlino

Cumartesi, Ağustos 22, 2009 zaman: Cumartesi, Ağustos 22, 2009

sanırım berlino, eğer ki sporcular mutlu oldularsa kendisinden, atletizm'de ve spor musabakalarinda yeni bir çığır acacak. zira kendisi 2009 berlin dünya atletizm sampiyonasinin usain bolttan sonraki yegane yildizi oldu. insanlar ciddi ciddi berlino'nun kim oldugunu, neler yaptigini, bir bayan berlino olup olmadigini merak ediyorlar.. insan istiyor ki gidilsin roportaj yapilsin kendisine. bacak bacak üstüne atip cevaplasin sorulari ama tabi bu 1) 2 metrelik bir ayi oldugundan 2) konusamadigindan imkanli gözükmüyor..

bu ayicik her seyi yapior atletizm musabakalari basladingnda beri. ciritle atlamacilarin yaninda dans ediyor, usain bolt ile birlikte koşuyor, engelli koşu atletlerini sirtina alip düşürüyor. ve görüldüğü kadariyla kimse ona sarilmadan yapamiyor.. herkes varligindan acaip mutlu. `melanie walker` popo üstü düstükten sonra gülerek "acaip güzeldi hic bi altin madalyayi bi ayinin sirtinda kutlamamistim, eh tabi önünü göremediginden düstü olur ama oyle cok eglendim" diyebiliyor..

gerci acaip güzel olabilir. galatasaray mesela golden sonra aslan seklinde bir maskotu salabilir ortalara.. denizlide hikaye birden horoza dönüşür. maskotlar cosar etrafta boyle sempatiklik sevimlilik olur.. biz berlinoyu cok sevdik anlayacaginiz.. berlino'nun videolari icin youtube da arama yapabilirsiniz simdi üsendim ben.






1 yorum:

littleiv dedi ki...

berlino'nun inceden bi bayanlara yaklaşma çabasını görmüyo deiliz.