Villarreal :3 Real Madrid :2 Raul:700

Cumartesi, Mayıs 16, 2009 zaman: Cumartesi, Mayıs 16, 2009

bir REAL MADRİD C.F. hocasının şu şekilde pozu olmamalıdır. " azizim vallahi üzülüyorum halinize ,gelen koyyor giden koyyor, biz de koyduk ama inan rahat değilim." böyle mi dedirtiyosun kendine?
     
       Şiddetle puana ihtiyacı olan Villarreal , şiddetle Perez’e ihtiyacı olan Mardid’i evinde konuk etmiş. Gago’yu yokluğunda orta sahada sorun yaşayan bir Madrid sahaya çıkmış.( bugün Beşiktaş Gago’nun yokluğunda sorun yaşamıyor)  Neticede  Madrid ,amaçsız ,sebepsiz, sadece angaryadan ibaret olan Madrigal deplasmanında 3 gol yemeyi problem yapmamıştır.(yine de 90da yenilmek kötü birşey) Zaten taraftarından futbolcusuna, yöneticisine kadar butun camiada asıl gündemin her haftasonu yapılan rutin maçlar olmadığı aşikar. Maç öncesi muhtemel taktik “efendi gibi oynayın, 4-5 yemeyin ,rezil olmayın yeter” gibilerinden birşeydir sanıyorum. Maç için tarihe geçilecek tek not  ise Raul üstadımızın 700. maçına çıkmış olmasıdır.(bröhhhh!!) 



       Daha seçimler yapılmadan kimin başkan seçileceği ,kimlerin gidip kimlerin kalıcağı belli olmaya başladı. Zira Perez’in rakibi olan aday, seçim propagandasında “Brezilya’dan, Kaka’nın velihatı olan Kerrikson’u getireceğim” vaatinde bulunmuştu. Buna karşılık Perez “ ben bizzat Kaka’yı getireceğim,aslı varken taklite gerek yok” şeklinde cereyan verince diğer adayın seçme ve seçilme hakkını ister istemez elinden almış oldu. 
         Neticede Cannavaro valizlerini toplamış ,yuvasına hatta Juve’sine döneceği günü bekliyor. Pepe kendisine takım ararken Casquero’nun hala hayatta olmasını koz olarak kullanmakta. Gago’nun “beni kimse almaz lan” diye tesislerin kantininde ezik ezik dolaştığı duyumunu aldık. Heinze, Van der vaart, Guti, Salgado, m.diarra ve Saviola da seneye beyaz formayı giyemeyecekler. Bunların yanında kadroya katılıcak yeni yıldız yüzünden seneye hakettiği dakikaları alamayacağını hisseden Higuain’in ve yaş haddinden ötürü Nistelroy’un da takımdan ayrılması muhtemel. 
           Öte yandan Kaka için 60 milyon avrupa eurosu karşılığında Milan ile anlaşıldığı söyleniyor. Defans hattının Ramos hariç tamamen değişmesi kesinleşti. Forvete ise İbrahimovic yakışır demiş büyük başkan. Benim bildiğim Perez aynı sene birden fazla yıldız alıp getirisini böldürmez. Ama şartlar gerektirirse itinayla editöre girip takımı Kaka ,İbrahimovic, Ronaldo şeklinde doldurabilir. yapar... yapmışlığı vardır. Dua edin Messi’ye niyeti bozmasın.  

0 yorum: