Tatangalar Chelsea Taraftarını Kınadı

Çarşamba, Mayıs 06, 2009 zaman: Çarşamba, Mayıs 06, 2009


Sakaryaspor'un türk futboluna renk katan taraftar grubu "tatangalar" yaptiklari bir açıklama ile, dün akşam 1-1 sonuclanan ve chelsea'nin elenmesine yol acan "chelsea - barcelona" mubakasında taraftarın tutumunu kınadı..

"3 bariz penaltısı verilmeyen chelsea'nin taraftarının hakeme haklı tepkisini göstermemesi "ay efendim beyfendi ayıp oluyor ama"," lütfen penaltimizi verir misiniz, vermediniz mi tamam sorun değil o zaman, ben godoşluğuma devam ederim" şeklinde konuşmaları bir taraftar grubu olan bizleri çileden çıkartmış, bir futbol maçında bir taraftar kitlesinin böyle kaypak olmasini sineye cekemez duruma gelmişizdir. sayın chelsea taraftarının bir an önce kendisine çeki düzen vermesini, gelecek sezonlarda böyle bir durum olması halinde en azından sahaya bir şeyler fırlatmalarını canı gönülden dileriz"


çekirdekçi tayfa tatangalara başarılar diliyor..

2 yorum:

U.Ç.K. dedi ki...

Harbi çekirdekçi tayfaymışın varya,anlamıyon bu tribün işinden bari yazma Tatangalar la senin ne işin olur,yaptıgınız denyolugu böle taşak yaparak mı kapatmaya çalışıyosun.Tatangaların nasıl insan oldugunu Adaya tek basına deplasman yapan Alsancak pankartının sahibi Altaylı kardesime sor,nasıl karsılandıgını Adada sonra yaz Tatangalar hakkında,yada bi deplasmana gel Sakarya ya farklılık olur belki senin için.

emre tan dedi ki...

Ayrıca Chelsea taraftarlarının ''Arsenal kümeye'' diye bağırıp Barcelona'nın attığı her gole sevinmeleri inginç bir ayrıntı olarak yer aldı. Tabii ki Chelsea taraftarları futbolcularının bundan sonra da birkaç sene öncesinde Cambridge'de egsoz gazıyla zehirlenmelerinden bahsedip ''Üzerimize oyunlar oynanıyor'' klişesini de sürdürüp ''şike'' sözcüğünü şuursuzca kullanmayı sürdürecektir... Utanmadan... Aynaya bakmadan... (Burada bahsedilen karakterler, olaylar ve takımlar tamamen hayal ürünüdür, tıpkı sözkonusu ilk yazı gibi)