Manisaspor Diyarbakır güle oynaya, olan yine Adana'ya oldu

Pazar, Mayıs 03, 2009 zaman: Pazar, Mayıs 03, 2009


Bank Asya Birinci lig'in iddiali iki ekibi manisaspor ile diyarbakirspor deplasmanda berabere kalarak süperlig'e cikmaya karar verdiler.. Hatali bir ikinci gol yiyen manisaspor kalecisi maçtan sonra "elimin acımasindan korktuğum için topa dokunmak istemedim" cevabi verirken, kameralarimiza diyarbakir yedek kulubesine "bol fistikli olsun yanniz!" işareti yaparken yakalandi.

öbür yandan izmirde boluyu ağırlayan karşıyaka 1-0 ve 2-1 geriye düştüğü maçta seyircilerin "burasi alsancak buradan çıkış yok" tezahurati sonrasinda umutsuzla dusen bolu takiminin oyunculari sayesinde, boluyu 3-2 maglup etmeyi bildi. maçtan sonra sahaya giren bir taraftar "bu gol gecen hafta beni tek mactan yatiran vitesseye girsin" diye bagirinca emniyet görevlileri tarafindan sahanin disina alindi..

adanada ise işler çok felaket karisti 1-0 galibiyetten 1-1 beraberlige gelen adana 1 dakikada playoflarin disinda kalmasinin sokunu "bundan sonraki tüm maclarimiz final gibi.. onlari da kazanip sey olmak istiyoruz" seklinde soylemlerle gosterdi..

cekirdekci tayfa ailesi olarak buradan herkesi kutluyoruz..

0 yorum: