gattuso'yu sevmeyip de bu adamı sevmeyenleri anlamıyorum ekolu

Pazar, Mayıs 31, 2009 zaman: Pazar, Mayıs 31, 2009


şöyle gerzek bir uslup kullanılıyor "ya bu adamı sevmeyip de gattuso'ya hayran olanları anlamıyorum" ismail güldüren'den tutun, barış özbek'e kadar bir çok insan için kullanılıyor bu. allaşkına kim seviyor gattuso'yu yahu.. şurada "gönlümdeki dünya karması" postu açsak, kaç kişi gattusoyu yazar takimina!

ben fellianiyi seviyorum ama.. yani barış özbek'i de severim fellianiyi de.. saçına başına kurban olduğumun.. yaşasın felliani ve afro harekat!

6 yorum:

bombonera dedi ki...

gattuso'nun futbol literatüründe karşılığı yok."açamda gattusoyu izleyem" diye milan maçını izleyen görmedim. Felliani ise kadir kıymeti pekte bilinmeyen(popülarite açısından) ender kalitelerden biri. kimse transfer etmeye de yeltenmez. muazzam bir maaşı olması muhtemel. gerektiği yerde mehmet topal, gerektiği yerde lincoln olabiliyor(abartma yok). çift yönlü bir candır. tabi imaj olayında son nokta kendisi. sanarsın cahill'e ,arteta'ya değil de kempes'e yada pasarella'ya pas veriyor. 78 dünya kupasından fırlamış gelmiş saçı başı bambaşkadır.

ti esti to dedi ki...

galiba bu postun muhataplarından birisi benim. ve eminim ki benim attığım posttan sonra böyle bir yazı geldi. neyse konumuz bu değil. galiba ya siz hiç blog takip etmiyorsunuz ya da ben yanlış takip ediyorum. tv'leri gazeteleri ve futbol dergilerini boşuna okuyorum. sırf laf çarpma adına bu şekilde bir post girilmesine de anlam veremiyorum. ve eğer ki sizin etrafınız da gattuso'yu seven birisi yoksa buna söyleyebileceğim bir şey zaten yok. ama bu bir saptama. sizin yaptığınız ve uslübu sadece laf çarpıtmaya yönelik olan bir saptama.

bombonera dedi ki...

felliani kalite bir futbolcu. barışta kaliteli bir futbolcu. hatta gattuso'da kabul edelim kaliteli bir futbolcu. ama barış ve felliani gattuso kadar kıymete binmiyor. sorunsalımız bu. başka sorunumuz yoktur aslında. niye böyle oldu...

ugur parildak dedi ki...

@ti esto to: evet senin postundan sonra bir yaziydi. ama sana degildi. bu genel bir kavram. ciddi manada. yani bi de şeyi var bunun "çirkef diyip sevmediginiz emre belözoğlu, ama materazziyi yerlere göklere sığdıramassınız" bu genel bi ekol. sırf sen değilsin yani bunu söyleyen. tipki "gerard ve lampard gibi oyunu iki tarafli gorebilen...." muhabbetindeki gibi..

onun disinda yorumda ne bahsettigini anlamadim ben? evet ne gattusoyu ne materazziyi seven insan yok cevremde degil dünyada yok üzgünüm ama. gattusoyu sadece tek bir kale arkasi seviyor ki o kale arkasi da maldini gibi bir adami yuhluyor..

ha bizim futbol bilgimiz okumaya dayali degil onu da söyleyelim..

ti esti to dedi ki...

sizin futbol bilginizin okumaya dayalı olduğunu kastetmiyorum ben yorumumda. sadece diyorum ki görüp, duyup okuduklarımızı yanlış mı anlıyoruz. yanlış mı değerlendiriyorum ben insanların söylediklerini. herkesten şunu rahatlıkla duyabiliyorum; abi gattuso gibi bir oyuncu her takıma lazım, hırs küpü mübarek, takımı ateşliyor. ve bende hem gattusoyu hem de barışı seviyorum. birini sevmeyip diğerini sevene acayip kıl olmaktayım. özellikle gs taraftarına(ben de gs taraftarıyım). bunu dile getirdim. bir yanlışlık veya dalga konusu olabilecek birşey de göremiyorum bunda.

şunu kastetmiyorum, aman ben hem futbolu okudum, hem izledim bu konuda çok entellektüelim. kesinlikle değilim. size de o minvalde bir şey söylemek istemedim. bu yanlış anlaşılmayı düzelteyim.

Adsız dedi ki...

@bombenera

Şahsen ben bütün Milan ve İtalya maçlarını Gattuso için izliyorum.Ki benim tek oldugumuda inanmıyorum.Şöyle ki biraz blogları takip etseniz gattusonun ne kadar sevildiğini görürsünüz...