9 Mayıs Canlı Mac Anlatımı

Cumartesi, Mayıs 09, 2009 zaman: Cumartesi, Mayıs 09, 2009

Bahar temizliği sirasinda badana yapilinca anca sistemi kurabildik.. dakikalar 20 yi gösterirken sizlerle birlikteyiz

19:19: şu an galatasaray baroş'un ayağından bulduğu penaltı goluyle 1-0 önde.. el yasa kaleye sert vuruyor, de sanctis topu "oradan gol yer miyim lan ben!" diye sinirle aliyor.. bu arada sivasta işler karışmış durumda. büyükşehir belediye gökhan kaba'nın attığı 2 gol ile sivas karşısında deplasmanda 2-0 önde.. canlı anlatıma katılmak isterseniz yorumlarınız için azutheus@gmail.com adreisne mail atabilirsiniz..

19:23: sivas arena stadındayiz.. sivas kaleye bir orta acıyor ama mehmet ali kucağına aliyor.. sivasta tribunler biraz delirmiş durumda. arada küfür eden, küfür edenlere "küfür etmeyin şu ipnelere" diyip onlari fairplay e cagiran insanlar var..

19:25: kadikoyde roberto carlos inanilmaz şut çekiyor.. kariyerinin sonunda bi adam bu kadar iyi şut çekiyor.. bu arada ankaragücü de ceyhunla beraber geldi. ama atak cılız kalıyor.. tribunler burasi kayseri buradan cikis yok diye bagirmakta..

19:27: "sivasspor maçı buradan kazanırsa, direk şampiyonluk verilsin uğraşmasınlar 3 hafta daha" diyor bir mail.. maillerde niklerinizi de yazsanız sahane olur!

19:29: kocaelide trabzon'un golu geldi.. tam bu golu anlatcaktim ki holosko ankaraspor aglarina topu birakiyor.. delgado solundaki holoskoyu goruyor "alda at" diye ispanyolca bagirirken holosko topu sag taraftan ankaraspor aglarina birakiyor.. bu arada roberto carlos yine sert vurdu. "fener maçını açtığım anda roberto carlos sert vuruyor" diyor "ankaraspor - be$ikta$ macina "mikrofonlarimiz ankara'da" diye baglanmazsaniz cok pis kuserim size. be$ikta$, sivas'in bu kiyagini gormemezlikten gelemez, gelmemeli..." demiş karaktersiz.. halis özkahyanin etrafindan ankarali futbolcular cekildigi anda oraya baglanicaz.. tutturmuslar bir ofsayt!

19:32: sivas spor bastiriyor ama gol gelmiyor.. ankarada ankarali taraftalar biraz kizmis durumda.. küfür falan ediyorlar.. baki öylesine orta aciyor.. bu maçın sonucu simdiden belli gibi..

19:34: kadiköyde semih ile devid kenan evren lisesi tarafindaki kaleye cok iyi anlasilmis bir atak yaptilar ama beceremedi semih topu kaleye göndermeyi..

19:36: sözlükten "underdose" ankaraspor macının screenshotini almis.. bloga acaip giden bi screenshot oldu.. bu arada ankaragücü sagdan galatasaray yarisahasina girdi, ama emre güngör senenin neredeyse ilk topa mudahalesini yaparak topu kornere gonderdi..

19:38: büyükşehir belediye ibrahim akinla kontraya geldi.. ama petkoviç net bir şekilde topu kurtardi. tribunlerde takima küfreden taraftarlar ile takimin arkasinda olan taraftarlar birbirlerine girmek üzere.. türkiyenin en tehlikeli şehri sivas olmali.. karaktersiz: "galatasaray yine "1 tane atarim, 70 dakka yatarim" oyun sistemine dondu. sivasin yeniliyor olmasi, be$ikta$i strese sokacaktir. bu maclar boyle bitmez, gol olur, goller olur..." demiş.. beşiktaş oto boka streslencekse şampiyon olmasın yahu!

19:40: ankara asaş stadına baglandik ama o maç böyle bitecek gibi.. zira ankaraspor oynamiyor pek.. yan hakem inanilmaz sempatik yanniz.. bolşoy balesinde bayrak kaldirirmiş gibi kaldiriyor.. oy yerim!

19:42: galatasaray goolden sonra yine defansa cekildi. ankaragücü basarili toplar yapabilirse galatasaray'a rahat gol atabilir gibi geliyor.. kadikoyde hala gol sesi yok.. fenerbahcenin fosforlu formalari denizlisporlu defansin aklini karistiriyor.. semih alenen hakem taklidi yapti az evvel!

19:45: mehmet yildiz ceza alanina girerken, büyüksehir oyuncusu ile birlikte yere yatiyorlar.. ne oldugunu sasiran mehmet yildiz hakeme bakiyor.. penalti falan beklediler sanirim.. bu arada trabzon gökhanla golü buluyor.. boylelikle umutun ve gokhanin bu macta bir asist ve bir golü var.. ersun yanal'i kimlerin takimda istemediği belli oluyor gibi..

19:48: ilk yarilar trabzon maçı haricinde bitmiş durumda.. ilk yarilar sonunda durum şu şekil:

galatasaray 1 ankaragücü 0
fenerbahce 0 denizlispor 0
kocaeli 0 trabzon 2
ankaraspor 0 besiktas 1
sivas 0 istanbul b. b. 2

kacirdigimiz seyleri maille atarsaniz süper olur bu arada.. tekrar edeyim ki azutheus@gmail.com birisi de çay koysun bu arada.. devre arasinda sivas'in türbülent programi sayesinde 2 gol bulup bulamayacagini merak ediyorum ben.. türbülent 2 tane atsa bir tane de sezer atar heralde..

19:59: "$oyle ilginc bir $ey var, galatasaray macina gelen kayserispor taraftarlari da pek siritmiyor. renkleri sari-kirmizi oldugu icin dogal olarak gs tarafina gecmi$ durumdalar." demiş karaktersiz.. bu arada ankarada, ankarasporun taraftarlari arasinda trabzonlular ve sivaslilar da var "maçı satmayın adam gibi oynayın" diye bağıran bir kitle var onlar silme başka takimli mesela..

20:01: kocaeli de kocaman bir pankart asilmis tribunun üstüne "türkiyeye bakan kocaeli, bir kocaelispor'a bakamadı" yazıyor pankartta.. bir izmirli olarak "izmir ne yapsin, siz en azindan arada inip cikiyorsunuz" demiş "yiğitcan t." bu arada galatasaray maçı başladı.. ismail bouzid yerinde mudahale yapip adnan polat a "baskanim beni al" dercesine bakiyor..

20:04: justin tv linki bilmiyorum.. birisi yorumlara yazarsa insanlara iyi olur sanırım.. bir kaç justin tv linkini soran insan var, onlara kiyak olmus olur.. ben sahsen tvden izliyorum tüm bu badana işlerinin ortasinda.. bu arada kornerden cok iyi bir top geldi, barbaros kafa ile topu kaleye gönderirken, de sanctis kucagina cok iyi aliyor topu.. galatasaray ayagında yine top tutamiyor..

20:07: "Ben o Bülent Korkmaz'ın futbol anlayışının taa içine edeyim.budur.evet." demiş "wotan vikernes" üstelik bunu soyleyen sadece o degil sanirim.. baroş da aynen bu sekilde düşünüyor olmali.. gözlerinden anlasiliyor.. bu arada ceyhun geldi, serkan kurtuluş araya giriyor ama 12 salise sonra topu kaptiriyor.. aha yine kaptirdi.. maç sonunda serkan'a "en zor top alip en cabuk kaybeden" ödülünün verilmesi kararlastirilabilir..

20:10: baroş, uzun atilan bir topla caprazdan kaleye gidecekken bouzid boyle baroş'un sol tarafini tutuyor.. baroş huylanip "anaskim" derken, bouzid oyundan kirmizi kartla atiliyor.. zira baroş gole gidiyordu tek adam kalmisti.. "fenerbahce temposuz bir futbol ile pozisyon uretmeye cali$iyor. spiker az evvel "top guiza'ya gelmiyor" diye bir $ey soyledi. halbuki deivid bilerek pas vermedi" demiş kadikoydeki arkadasimiz karaktersiz..

20:12: sivasspor cok istekli saldiriyor ama bir panik var orada.. ayaklar birbirine dolanmış durumda. ama olacak gibi degil. büyüksehir kontraya etkili çıkıyor.. türbülent işe yaramamış gibi.. denizlispor bu arada sağdan bir serbest atış kullandı. sergen'in zamanında izlandaya attigi gol gibi bir gol atmaya calisti ama volkan cikardi topu.. günün en bağlanmış maçı ankarada bu arada.. ankaraspor'un gecekten gol atasi yok..

20:15: sivasta insanlar kafayi kirmis gibi.. sahada insanlar birbirleri ile kavga ederken, bir grup taraftar 57. dakikada sivas diye bagirip balon attilar havaya. adamlar maci falan umurlarina almayip balon atmaya gelmisler sanırım.. bülent yıldırım birilerini atacak gibi gözüküyor.. ama atmaz sanırım. bu arada balili kalecinin ayagina basmis.. ona sinirlenmis büyüksehir belediyeliler..

20:18: ankaragücünde jabba oyuna girecek. bu arada semih final için çıkartılıp alex oyuna girmiş.. fenerbahçe guiza ile golu buluyor. ama gol acaip.. ceza alaninin girisinde topa acaip bir sekilde vurulunca, kaleci sasirmiş ve topu içeriye almis.. bu arada devamli mavi gözlü histerik bir fenerbahceliyi göstermekte.. kadin alenen golden sonra agladi.. bu dur insaf..

20:21: balili kalecinin ayagina bastigi için sari kart gördü.. kaleci kirmizi kart görsün diye oyundan cikip yerini yedek kaleciye birakirken "bakin hocam oyundan cikiyorum" derken hakem yunus yıldırım hiç prim vermedi bu yakarisa..

20:22: hic beklemedigimiz bir anda ankaradan gol sesi geldi.. ibrahim üzülmez frikikten gelen topa kafa vurmuş ama arkadaki ediz e asist olmus bu kafa.. baska türlü beşiktas gol atmazdi zaten.. besiktasin sampiyonlugunu engelleyecek bir şey varsa o da kendi futbolcular gibi gözüküyor..

20:24: kocaelispor hamza ile golu buldu.. kocaelili taraftarlar delirmis durumda.. tanerin ortaya cikip bir gol atmasini bekliyorlar.. kocaeli tam 60. dakikada golu atti.. bu arada bazi kocaelili taraftarlar stadin catisina cikmislar dolaniyorlar.. deniz coban "olm insenize oradan" diye bagirip bu taraftarlari asagiya indirmeye calisiyor.. kocaeli bir garip.. o adam çatıdan düşer kocaeli düşmez!

20:27: bursaspor'un sercanla golu geliyor.. fenerbahce ile galatasaray biraz işi ciddiye almali. özellikle galatasaray'ın top oynamak namina bir şey yaptigi yok.. bursada golun ismi sercan iken, sivas 10 kisi defans yapan büyük sehire golu atamiyor, ama beşiktaş ibrahim toraman ile golu bıluyor.. seneki "kartal şampiyon olsun" demiş sanırım.. golu tekrar gösterirse anlaticaz..

20:30: karaktersiz "kadikoyde, fenerbahce golu bulunca, taraftarlar isliklama temposunu biraz daha du$urdu. denizlispor'a olan bu ofke hic bitmeyecek gibi... fenerbahce 3 dakikada bir kaleye $ut cekiyor." demiş.. besiktasin gol soldan bir orta ile gelmis, ankarasporun defans oyuncusu topu cikartamayinca toroman ayagini koymus.. ofsayt die hareketlenmisler ama ibrahim toraman ofsaytta degil, ofsayttaki golle alakasiz (tüm sezon oldugu gibi) cisse.

20:34: "tum" sivasspor'un golunu atiyor.. sivasspor bu golle gaza gelebilirse buradan maci goturebilir.. daha nereden baksan 20 dakika var.. tum golu cok güzel bir stopaj ile atmis (stopaj hell yeah!)

20:35: bursa'nın ikinci golu gelmis.. tvde hangi kanalda oldugunu bulamadigimdan ses edemiyorum.. ama illa ki gol anlatisi isterseniz "ömerin sagdan ortaladigi topa ismail güldüren iska gecince, arkadaki bekir topu bos kaleye gonderdi cünkü kaleci o sirada su içiyordu!"

20:38: sivas'ın tüm sezon oynadiği oyunu bu kez büyüksehir belediye onlara karşı oynuyor. bülent'in büyük takım oynatmak konusunda eksiklerini son haftalarda görüyoruz.. kapanmayan takimlari cok net yiyebiliyorlar ama boyle kapanan takimlari yenemiyorlar.. bülent bir şey yapsın!

20:40: galatasaray kayseride geniş boşluklar buluyor ama son paslari baroşla buluşturamiyorlar.. hoş baroş hala oynuyor mu bilemedim. bir orada bir burada derken takip edemiorsun kim girdi kim cikti.. fenerbahcede guiza çıkıp selçuk yula girse ruhumuz duymayacak!.. bu arada büyüksehirin ilk 11 deki kalecisinin yerine giren hasagiç de sakatlanmış gözüküyor.. mehmet yıldız biraz oynarsa sivas 2 gol atar ama bu dakikadan sonra çok zor.. çok çok zor..


20:44: kadiköydeki karaktersize baglaniyoruz: "kadikoyde macin son 3 dakikasi. fenerbahce alex'in paslari ile denizli kalesine ula$maya cali$iyor. az evvel carlos'un nefis bir $utunu kaleci ozden engelledi. denizlispor $uursuz kontralar ile ileri cikmaya cali$iyor."

20:46: ankaraspor defansinin hatasi ile tello topla gezintiye cikti, sahanin sonuna yaklasirken kaleye vurmayi tercih eden tello topu kalecinin üstüne vuruyor, donen topu kalenin sag tarafinda ayagina tekrar geciriyor ve ortaladigi topa bobo kafa vuruyor.. besiktas maçı 1-3 yaparken sampiyonluk geliyor gibi!

20:48: sivas inanilmaz bir gol kaçırıyor. sakat sakat oynayan hasagic, önce mehmet yildizin kafasini sonra helved tum'un sutunu kurtariyor, donen topu da 18 üzerinde sedat rovesata ile degerlendiremedi.. bu arada besiktas 4. golu senekinin besiktasli futbolculara topu carptirmasi ile atiyor.. kendisine gelen geri pasi ismini vermek istemedigim bir besiktasliya carptiran seneki golun mimari oldu.. hayir bir maçta yatilir da bu kadar yatilmaz ki arkadas!

20:51: kadiköyde maç bitmis.. kayseride de maçın bitmesi için ankaragücünün serbest atis kullanması bekleniyor o da kacinca kayseride de maç bitiyor.. bitmeyen yegane maç su an sivasta.. eh sanslarina küssün sivaslilar.. sivas'i sampiyon yapmayanlar federasyon degil, sivassporlularin bizzat kendileri gibi gözüküyor..

3 yorum:

felix mourinho dedi ki...

holosko'da bir yandan atıyor beşiktaş'ı 1-0 öne geçiriyor. Bülent Korkmaz'da golden sonra yine cezasahası çizgisinde takımı tutmakta maalesef.

cliff dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
felix mourinho dedi ki...

bu beşiktaş, beşiktaşlıları kanser eder yahu. 1-1 nedir.