2009 chelsea barcelona

Çarşamba, Mayıs 06, 2009 zaman: Çarşamba, Mayıs 06, 2009


barcelona'nin her zaman madrid gibi kolay rakiplere karsi oynayamayacagin ve zorlu rakiplere karsi 12 kisi mucadele ederse ancak kazanabileceginin bir göstergesidir bu musabaka..

guus hiddink maçtan evvel oyunculari otomatik portakal'daki misali bir odaya kitleyip gecen seneki manchester united barcelona maclarini izletmis gibi oynatti acikcasi.. hoş sag kanadi eger alvesden kurarsan (ki sabri bu alves'e beş basar.. hayir kötü ortaysa buyur sabride de var, maç başına gol kazandiran bir ortaysa, buyur sabri, daglara taşlara şutsa aynen sabri.. daha niye dani alves israri bilemiyorum) forvet hattinda eto gibi "şut atsam işe yarar mi acaba" diye düşünen bir adami biriktirirsen ve mavilerden korkan bir messi'n olursa boyle hakeme sıgınmak makul karsilanmali..

hoş barcelona kendi secmiyor hakemleri.. hentbol hakemliginden bozma bir kel hakem sahada olunca insanlar cileden ciktilar sanirim.. öyle sinir olmuslar ki hakeme, sahaya girmek için otobuslere atlayip stanford bridge gitmeye calisan adanalilar vardır eminim.. bu baglamda ben böyle geniş, boyle rahat futbol seyircisi görmedigimi soylemeliyim.. hakem orada ingiliz futboluna tecavuz ederken siz "vay olur mu? vay yapilir mi?" yaziklar olsun britanya halkina, yaziklar olsun londrali dadaşlara.. bir tatanga bir texas kadar olamadiniz.. ulen bari sahaya bir şey atsaydiniz da tepkiniz belli olsaydi.. vallahi bravo.. boyle de kaypak bir seyirciymissiniz siz..

ha bu arada öyle taktiksel zeka, boyle taktiksel zeka diyenlere sözüm sudur ki 10 kisi kalmis bir barcelonaya karsi erdogan arica bile sakatlanan drogbanin yerine bir ön libero almazdi sahaya.. bir forvet alirdi hic bozmazdi sistemi.. atardi 2. yi rahatlardi..

nihayetinde guus hiddink şu sarkiyi söylüyordur "ekin ektim çöllere de biçtirmedim ellere, son dakkada gol yedim de gidemedim finale.."

1 yorum:

Adsız dedi ki...

http://1.bp.blogspot.com/_rCTkjraSxoA/SfgZE5V3IEI/AAAAAAAADjo/5Oym5ypL2UQ/s1600-h/9ac766f0af9f6eab22de338ab2ca162a-getty-fbl-eur-c1-barcelona-chelsea.jpg

keşke şunu da diyebileydin ilk maçtan kalan yada ballack ın kırmızısını da :) hakem bir penaltıyı vermedi kabul de abidal ı bedava attı. essien i atamadı yani bunlar olmadı mı şu maçta ay balam ?? sanırsın chelsea ezmiş geçmiş de hakem biçmiş chelseayi :)