Evimize Pepe girerse ne yapmalıyız?

Çarşamba, Nisan 22, 2009 zaman: Çarşamba, Nisan 22, 2009

21 nisan 2009 , R.madrid- Getafe maçı 87. dakikası. İşte tam bu dakikayı Pepe’yi kınama dakikası olarak ilan etmiş bulunmaktayız. Çünkü bu dakikada Pepe’nin insanlığından şüphe eder, kaygılanır olduk. Seneye aynı gun aynı dakikada, 1 dakikalık “kaygı duruşu” yapmak üzere bu anı hafızamıza kazıyoruz.Bilindiği üzere kontraya kalkan rakip oyuncunun arkasındaki defans oyuncusu o an bir tercih yapar. Ya adamı düşürmeyip “senenin Alpayı” ödülüne layık görülecek ve yıllarca hatırlanacak, ya da efendi efendi önündekini düşürüp kırmızı kartını görecek ve 3 maç sonra unutulacaktır. Peki hali hazırda iktirip yere düşürdüğün oyuncuya tekme savurmak nedir? Peki bir tane kesmeyince ikinci tekmeyi savurmak nedir? (hadi ilkini ıskalasan neyse) Alenen “aşağı-geri- alt tekme”ye basan Pepe, bu kombosundan sonra büyük ihtimalle sezonu kapatacaktır. Bir dahaki sezona başlarmı, başlamazmı ona disiplin kurulu karar verecektir. Maçtan sonra “ben orda topa vurmak istedim “ tarzında yapılan açıklamayı ise 8 ayrı kameradan pozisyona şahit olan izleyicilere yapılan bir hakaret olarak algılamaktayız. Topu patlatmak istedim, topu icat edenin canına kıymak istedim deseydin bi nebze hak verirdik sana.



uzmanlar evimize pepe girmesi durumda soğuk kanlılığımızı korumamızı  ve özellikle  tekmelere dikkat etmemizi  belirtiyor. en önemli silahı tekmeleri.aman diyim..


maçtan sonra İspanyol televizyonu olay anında reytinglerinde şiddetli bir düşüş yaşandıgını açıkladı.Aynı uzmanlar, bayan izleyicilerin yürekleri bu zülme dayanamadıgı için, erkek izleyicilerin ise olay mahkemeye giderse şahit falan yazarlar korkusuyla kanallarını bir iki dakikalıgına değiştirmiş olabileceklerine işaret ediyor

mobesaya takılan  görüntüler. saniye saniye zulüm anı.


burada da topa mı vurmak istiyorsun sayın Pepe?



Biz üzerimize düşen vazifeyi yapıp kanıtları ortaya koyuyor ve Osman Pepe'yi göreve davet ediyoruz. Bu adama Türkiye vizesi verilmesin istiyoruz. Bizim de futbol oynayan yakınlarımız,sevdiklerimiz var. Allah korusun...


3 yorum:

ihsan dedi ki...

pursaklar'da yasatmazlar bu pepe'yi hacım, pursaklarlı pursaklar!! :D

ugur parildak dedi ki...

4 harfli alenen!

Chevic dedi ki...

''kaygı duruşu '' :D , ''Osman Pepe'' :D , orman bakanıydı sanırsam yakışır ahahah
reytin düşmesi ise İspanyol kanalının 'biz futbol izlemek istiyoruz kavga değil '' deyip yayını kesmesinden olabilir (!)