Buffon Sigara İçerken Yakalandı

Cuma, Nisan 17, 2009 zaman: Cuma, Nisan 17, 2009

buffon

İtalyan Milli Takımı'nın ve Juventus'un ünlü kalecisi Gianluigi Buffon, sigara içerken yakalandı. İtalyan gazetesi La Gazzetta dello Sport muhabiri Albreto Mauro tarafından Buffon'un tatil yaptığı İbiza'da çekilen bu görüntüler sporcuyu açıkça sigara tüketirken gösteriyor.

buffon


Buffon'un tam bir sigara tiryakisi olduğu görülürken, kendisinin tükettiği sigaranın da Marlboro olduğu dikkatli gözlerden kaçmadı.

Gigli: Buffon'a Yakışmadı

Buffon'un sigara içmesi İtalya'da şaşkınlık yaratırken, Juventus Başkanı Giovanni Cobolli Gigli profesyonel bir futbolcunun sigara içmemesi gerektiğini söyledi. Rai Uno'ya yaptığı açıklamada Gigli: "Profesyonel bir futbolcudan sigara içmemesini bekliyoruz. En azından bu markayı değil. Onların kendilerine yakışan markaları tüketmeleri gerekir" derken Teknik Direktör Ranieri konu hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

Uzmanlar Ne Diyor?

Marmara Üniversitesi Spor Yönetim Bilimleri Anabilim Dalı Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Müslim Bakır, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, ünlü bir futbolcunun toplum önünde sigara içmesinin affedilecek bir davranış olmadığını dile getirdi.

Buffon Sessiz

Buffon ise konu hakkında bir yorum yapmaktan kaçındı. Ancak yakın arkadaşı Nedved, profesyonel futbolcuların kendilerine iyi bakması gerektiğini en iyi Buffon'un bildiğini ve bu hatanın bir daha tekrarlanmayacağını söyleyerek, İtalyan kamuoyundan da Buffon'u anlayışla karşılamasını istedi.

*aethewulf

0 yorum: