Promising talent bilemedin hot prospect for future

Çarşamba, Mart 11, 2009 zaman: Çarşamba, Mart 11, 2009

bloga yeni bir yazar geldi. elit yorumları, tabanını yüksek lisansini boca ve doktorasini real madrid üzerine yapip, ispanyol ve latin amerikan futbolu hakkında kitap yazan, uefa'daki elçimiz ve aynı zamanda gözümüz, bunların yanında türk folklerine değişik bir bakış açısı sunup, 3-4-4 taktiğinin dünyadaki yegane temsilcisi "bombonera" blogumuza yazar olarak dahil olmuştur..

bundan sonra yazıların aldında "bombonera yazdi..", "azuth sundu.." , "sezen cumhur onaylayıp "ehehe vay keraneciler" dedi" gibi notlar göreceksiniz.. anlayın hadiseyi.. ona göre yorum yapın..


azuth..

5 yorum:

ihsan dedi ki...

hamburg üst olur mu?

asdflşasgkasdfgl

ugur parildak dedi ki...

sabaha kadar oynansa üst o maç!

littleiv dedi ki...

0-0'dan başka skor çıkmaz. böyle de netim

ihsan dedi ki...

her tarafta "hamburgeri yeriz" esprisi yapan insanlar görmekten bay geldi, bir an önce bitsin geçsin şu eşleşme siz de hamburger mi yiyonuz muz mu yiyonuz ahah hayirlisi neyse o.

bombonera dedi ki...

ligin aksine avrupada daha istikrarlı maçlar çıkaran,gol yollarında etkili olup sonuca gitmeyi bilebilen iki takımın karşılaşmasında üst ilk tercihtir.banko kuponlarda ev sahibi hamburg düşünülmeli,süpriz kuponlarda gassaray, absurt kuponlarda beraberlik ,manasız kuponlarda ise 2den1 tercihi agır basmaktadır.tek maç yüklü girmek isteyenlere 4-3 maç skoru , heyecan arayanlara ise serbest dalış disiplini yada bunge jumping öneriyorum.