Perez'in cebinde akrep değil , mavi boncuk... itina ile dağıtılır...

Çarşamba, Mart 18, 2009 zaman: Çarşamba, Mart 18, 2009

         İmam-Cemaat = Perez –Marca gibi bi denklem kursak sansasyon olmaz sanırsam. Bildim bileli Perez ortayı açar ,Marca doksana yazar bi ilişki bu. Fakat bu sefer Perez’in işi daha kolay oluyor. Bakmadan attıgı pasları tamamlamak için envai çeşit basın seferber olmuş. Herkes elini açmış pas istiyor, ama Perez biraz çalıma kaçıyor gibi...

Perez: messiyi alıcam nasipse
Marca: kakayla görüşmeler başladı
Perez : messi diyorum
La gazzetta: Ronaldo imzayı atmış
Perez: lan alovvv!!
Fanatik: r.carlos madride dönüyor
Perez:  sen ne diyon ya...
     
Bu gidişle Perez seçimlere girmeden asist manyağı olur ama golu kim atar bilemem. Madrid’in bir sonraki kadrosu ile ilgili son gördüğüm çalışma da şu şekilde.



           Kaka ve ronaldo’ya laf söylemek, kusur bulmak yürek ister ,bilek ister daha neler ister. Garay’da çok şık durmuş. Hali hazırda Racing’te kiralık oynuyor zaten.Perez’in defansı beleşe getirmesi muhtemel.  Sol bekteki yoldaş Zhirkov’u çözmedim. Bu adamı Bayern mi alıcak, City’e mi gidicek ,Chelsea mi kapatacak, biri alsın artık. 2 senedir hangi solbeke bişey olsa, Zhirkov o takıma imzayı atıyor. Bir diğer hadise, Madrid Ronaldo yapmış, Kaka yapmış ama forvette hala Huntelaar’ı oynatıyor. Böyle bişey olursa bence de Madrid hakkatten kaka yapmış hatta sıvamış olur

     Asıl mevzuyu sona bırakayım dedim. Elime “madrid ilk 11i” diye bişey geçtiği zaman ilk aradıgım isim Ronaldo ya da Kaka değil, şüphesiz  Raul olur. Raul’u yedek bekleten yagız deliganlı kimdir? ,Huntelaar mı yoksa? asşdlksaşdssda yapmayın çocuklar ,döndürmeyin....

*bombonera

5 yorum:

ihsan dedi ki...

Bir de cidden bu takımın sol kanadına Zhirkov denen vasat aleyhisselam gelirse Franco mezarından çıkıp takımı fesheder. Madridmanyurdu isminde bir takım kurulur. Kurulan bu yeni dünya düzeninde elbet Türkiye'de yerini bulur.

(Bu arada muhtemelen o bölgede ispanyol olmak dışında bir vasfı olmayan bir adam forma giyecek gelecek sezon; ama Zhirkov'dan iyidir. O 11'i yapan utanmasa İsmail Güldüren'i koyacakmış ya, danyal denyo.

ihsan dedi ki...

bağlaç olan de'yi bitişik yazmışım, öyle mutsuzum ki şu anda.

"Uğur Boral Barnabeu'da!" diye haber yapmak istiyorum bilemezsin :(

bombonera dedi ki...

aşldsksaşdksaşda. sivas maçında ilk golden sonra "başkanım beni alll!!" diye bagırmış. 2. golden sonra "alsana lannn" diye isyan etmiş. bu da mı gol değil perezz ,,bu da mı gol deill!!!

ihsan dedi ki...

abi netload bakıma girmiş, tüm abonmanlara +1 gün vericez çok üzgünüz falan demişler. Rapidshare gibisi yok ya.

ben şayet parasıyla premium almış olsam şu netload'dan, başlarına yıkardım şefersizim. duisburg'da bunların merkezi, özduisburg döner evi'nin üst katında.

bombonera dedi ki...

haha rapid'in büyülüğü çok net bi olay abi.netload,upload,megaupload ve benzeri binimum paylaşım şeycilerini zorda değilsem ,ölmüyorsam kullanmamak en iyisi,en mutlusu.