Sporting Lisbon'da istifa sesleri

Çarşamba, Şubat 25, 2009 zaman: Çarşamba, Şubat 25, 2009


LISBON - 5-0'lık bayern münich maglubiyeti sonrasinda acil toplanti karari alan sporting lisbon yonetimi, ismini vermeyen bir idarecinin aciklamalarina gore paulo bento ile yollari ayirma karari aldi.. sinirini mikrofonlarimizdan gizleyemeyen genç yönetici "kendi sahanda oynuyorsun arkadaş. tamam bayern iyi takım ama 1-0 olur anlarım, 2-0 olur onu da anlarım, hadi 3-0 olsun ama 5 ne len! 5 ne! paulo bento'nun bu takimda değil teknik direktor, sandalye olarak bile yerinin olduğunu düşünmüyorum" şeklinde konuştu..

sporting lisbon'un ilk etapta fenerbahçe ile sıkıntılı günler yaşayan luis aragones'e teklif götüreceği, luis aragones'in teklife sıcak baktığı, dost meclislerinde "sporting lisbon'u 4 haftada şampiyon yaparim" dediği öğrenilirken, aragones olmassa rotanın scolari'ye döneceği söylendi..

3 yorum:

littleiv dedi ki...

harbiden ya 5 nedir. kendi sahandasın utanma arlanma olur.

ayrıca tahminime göre aragones'e 4 hafta çok 3 hafta yeter. valla :)

ihsan dedi ki...

Ribery tek başına yetti. yalnız Luca Toni kendini bir halt zannetti orası hoş olmadı. Toni'nin son golünden sonra Hamit'in Ribery'e "bana ataydın ya bi tane de ben ataydım?" şeklinde cereyan vermesi de dikkatlerden kaçmadı. Dortmund şampiyon olur.

remel dedi ki...

son duyumlarımıza göre samsundan beklediği teklifi alamayan scolarinin lisbonla anlaşmaya yakın olduğu belirtildi..