Skibbe'den buraya kadar

Pazartesi, Şubat 23, 2009 zaman: Pazartesi, Şubat 23, 2009


Geçen sene galatasaray'a beş atan leverkusen'in teknik direktörü skibbe'yi sezon başında takımın başına getiren galatasaray yönetimi, 5-2'lik kocaelispor mağlubiyeti ile yolları ayırma kararı aldı. kulupten yapilan açıklama şu şekilde oldu:

"Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe’nin bugün itibarıyla görevine son verilmiştir.

Görevde bulunduğu süre içerisinde karşılıklı anlayış ve dostluk çerçevesinde sürdürdüğümüz ilişkimiz doğrultusunda Sayın Michael Skibbe’ye bugüne kadar olan hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında da başarılar dileriz."

Yeni teknik direktörün kim olacağı belirsizliğini korurken, Galatasaray yönetiminin "bize 5 atan takımın teknik direktörü başarılıdır ve galatasaray'a layiktir" düşüncesi doğrultusunda , kocaelispor'un teknik direktörü "erhan altın"'a teklif götürüldüğü kulaklarımıza geldi.


galatasaray takımına başarılar dileyip, steaue maçından sonra skibbe'yi göndermekte tereddüt eden, ve bu günleri yaşamamıza neden olan les adnans'i kiniyoruz..

1 yorum:

ihsan dedi ki...

daha iyisini getirmeyeceksen bi hocayi niye gonderirsin onu da anlamam hic. yani şubat bilemedi mart ayında hangi düzgün hoca boşta ki?

(scolari ne düzgün insan ne de düzgün hoca)