14 şubat 2009 antalya galatasaray

Pazartesi, Şubat 16, 2009 zaman: Pazartesi, Şubat 16, 2009

bir on dort şubat günü oynanan ve galatasaray'in "antalyada bahar yaşanırken, işte karsta insanlar donuyor" haberlerine konu olacak bir şekilde antalyada oynadığı ve ahmet kuru'nun tek golu ile kaybettiği musabakadir.. sevgililer gününde oynanınca maç insan bir garip oluyor tabi, "kimi seviyorum kimi, en tatlı birisini, nasil anlatayim sana takim kadrolarina baksana" diyesi geliyor insanin..

galatasaray kalede kiralik oyuncusu (katili) morgan de sanctis, geri dortlude, volkan servet meira sabri, orta sahada ayhan barış arda mehmet topal, forvette de baroş ve sanırım nonda 11 i ile sahaya yayiliyordu.. karsi tarafta ise bacaklarinin model alinip antalyada insaatlara kolon koyulan, kolon bacakli "joseph ngwenya"(ki senedeki tek golu galatasaray'a idi) ve defansta da takim kaptani ve antalya'nin en iyi oyuncularindan biri olan uğur kavuk oynamiyordu..

antalyaspor maca acık mavi forma ile cikma karari aliyordu.. galatasaraylilara da "su sevgililer gününde siz de acik pembe forma ile çıkın da erkek ve kadinin sonsuz beraberligini temsil edelim" şeklinde teklif götürülüyor, haldun üstünel "neden biz pembe oluyor? siz olun pembe?" diyerek resti çekiyordu.. takimlar kendi formalarinda sahaya cikarken hakem firat aydinus içinden "oguz sarvan istifa" diyerek maca kendisini hazirliyordu..

futbol oynamak için her şey musaitti.. mesela saha güzeldi, tribunler güzeldi, galatasarayli oyuncular hafta içinde çukkalarını ceplerine atmislar, ve karilarina sevgililerine tek taş yüzükler almışlar, skibbe kravatini değiştirmiş, sivassporlular ellerinde karanfillerle maça gelip galatasaraylilara atmıslardi (3 haftadir peşimizi birakmiyorlar)

hakem halis ozkahya düdüğünü çalıyor, maç başlıyordu.. 14. dakka civarinda ahmet topa çakıyordu, top aglara "şırrak" diye girerken hakem golu vermiyordu.. bu arada bir şekilde tribunlere çicekci girmiş, maca gelen sevgililere "abe ablama bir gül" diyor, almayanlara da sevgililerinin yanında "orospu cocugu" diyerek uzaklasiyordu.. baroş yine ceza alanında skuba dalisina gecmis, hakem sari kartini direk cikarmisti.. galatasaray lincoln'un ilerde top tutmasini özlerken, de sanctis tita'nin deli bozuk sutlarini ardi ardina cikartiyordu..

baroş "hadi bakalim biraz top oynayalim be artik" diyip topla dribling atiyor, tam ceza alanina girmek üzereyken ismail kendisini biçiyordu.. topun basinda duran toplarin usta ismi sab.... barajdan döndü...

sahada pek futbol adina bir şey oynanmıyor, baroş kaçırmaya devam ediyor, nonda kaçak güreşiyor ve halis özkahya düdügü ile love story'i calmaya calisirken ilk yari bitiyordu.. maç için sevgilisini karısını ekenler statta sessiz bir köşe aratip "ya aşkım ne yapayim anne annem çok hasta işte" martavallarini okumaya çalışırken sabri ikinci yariyi başlatan düdüğü çalmak istiyor, hakem halis özkahya buna izin vermiyordu..

kaleler değişmiş ikinci yarı başlamıştı. galatasaray takiminin hiç futbol oynamaya, kazanamya niyeti yoktu açıkcası.. volkan yaman parmaklarini bir şekil kırarken, "oynarim ya" diyor, ama sonra acisindan duramayarak sahadan cikiyordu.. yerine saçlarını kestiren aydın giriyor, girerken de pvc tabelalar havaya kalkiyordu.. dakikalar 60 i gösterirken (tv özetlerinde hep dakika soyleyince gol olur ya) antalya spor sivas'in galatasaray'a attigi gollerin bir benzerini atiyordu.. 30 dakika vardi macin bitmesine ve galatasay, galatasaray olsa antalya'dan üc puanla donerdi.. ama sahadaki galatasaray degil, elenen güngören belediyespordu.. baroş oyundan cikarken, bu sene ligte "0" (sıfır) golu olan "forvet" ümit karan oyuna giriyordu ve ona bel baglaniyordu.. eh nihayetinde ümit karan'di sahadaki ve topla bir kez bile bulusamadan maç bitiyordu..

galatasaray bu kez mehmet özdilek'in oynattigi futbolla yeniliyordu. hakem olmadan da galatasaray berbat oynayabiliyordu anlayacaginiz.. tamam halis özkahya "al seni atiyorum.. bi dakika kirmiziyi sana degil meira ya gösteriyorum, yok meira'ya kirmizi gostermiyorum ona sari gösteriyorum, sizin de ataginizi kesmis gibi oldum kusurabakmayin" seklinde antalyaspor'a gider yapmis olabilirdi ama nihayetinde galatasaray hiç bir hakem destegi almadan yeniliyordu.. bakalim bu hafta adnan polat suçu kimde bulacak. takimin dandik oynadiginin birisi farkina varacak mi acaba? tamam takim yenilir, olur da en nihayetinde yenmek ister yahu.. yenmek için çıkar sahaya.. galatasay bugun hiç de yenmek istemiyordu.. skibbe'nin yaptigi bu. yenmeyi istemeyen bir takim yaratmak.

0 yorum: