bolusipor

Pazar, Ekim 12, 2008 zaman: Pazar, Ekim 12, 2008

geçen sene şu meşhur deplasmana dualar ile giden takımdı, sezonun sonunda istanbulda eskişehir'e yanilip birinci lige çıkamadılar.. playoff da iktidara yakın takımın birinci lige çıkması son senelerde kanıksadigimiz bir davranış da, boluspor un bu sene bank asya'nin dibinde olması alışılagelmiş bir şey değil..



bunun nedeni muhtemelen fevzi, şanver ve hayrettin ekolunden gelen bir kalecileri olmasi.. ziya cidden kötü bir kaleci.. google da "ziya boluspor" diye arattiginizda çıkan haberlerden belli zaten

"Karabükspor maçında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Boluspor’un tecrübeli file bekçisi Ziya Boluspor camiasından özür diledi.
Gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktığı için üzgün olduğunu söyleyen Ziya “yaptığım hareketten dolayı takımımı 10 kişi bıraktım. Yapmamam gereken bir hareketti. Bende istemezdim maçın başında takımı eksik bırakmak ama maalesef bir hata yaptım. Bundan dolayı tüm Boluspor camiasından özür dilerim. Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum.” dedi."


haberde yazmamis ama, o maçta ziya 9. dakikada görmüş kırmızı kartı.. her neyse işallah hallederler sorunlarını..





1 yorum:

adminato dedi ki...

kırmızı kart hazırlık maçından olabilir hocam
çünkü ben kart gördüğünü hatırlamıyorum ziya nın
altay maçında da oynadı zaten
gerçi hatalı boş beleş bir gol yemiş ama
çok da kötü değildir gözümde
ceza sahası içinde iyi bir kalecidir ama uzaktan çok gol yiyor
hipermetrop olduğuna dair duyumlar aldım:)