Cumartesi, Nisan 12, 2008 zaman: Cumartesi, Nisan 12, 2008





londra ovasi yagislidir, londra ovasi hoyrattir.. bir ekip 5 alirsin.. londra topragi nicedir.. bagrina basar..

dün gece bir rüya gordum.. thames hasretinden agliyordu.. thames türkün kendisinden su icmediginden dem vuruyordu.. thames akiyordu.. agiiir agiiir.. bekle dedim thames.. bekle big ben türk geliyor, takimda dogru düzgün türk olmamasina ragmen 3 tane türkle sahaya cikmasina ragmen fenerbahce geliyor.. sarisiyla, beyaziyla geliyor..

mac saatinde ingilizler elleriyle 5 yapiyorlardi "welcome to london massacre" yaziyorlardi.. portekizce bilmeyenler icin "hosgeldiniz fenerbahce" diye tercüme edebiliriz.. ingilizler kendilerinden emindiler.. ingilizler, yunana yardim yapmis, canakkalede bize avusturyalilari kirdirmis, beyoglunu yorkshire da damizlanmis atlari ile ezip gecmis ingilizler ukalaydilar.. yürecigimizde umut vardi.. yandim ali'nin ruhu ile gelmistik, mustafa kemal in anafartalar zaferi ile gelmistik.. aklimizda zafer vardi..

dakka dört oldu golu yedik..

o dakkadan sonra ugur girmeliydi oyuna.. ilker yasin oyle diyordu.. "ugur girse ooo 5 olmustu bes " minvalinde konusuyordu.. ama zico dinledi mi? yoo dostum.. tarihinin en kotu chelsea'sine boyun egdi adam. cünkü zico bilmez.. cünkü zico duymamistir bogaza demirlemis ingiliz zirhlilarini.. florance nightingale in yaptiklarini sey etmez (o savasta sanirim ingilizlerle müttefiktik) her neyse.. zico zalım, zico umarsiz.. bakti zico.. bakti gülmeden, kimildamadan bakti.. stanford bridge agliyordu.. her kafada "kadikoydeki ilk 60 dakikadaki chelsea ciksin yari finale ama bu takim cikmasin" düsüncesi vardi.. kücük jonathan.. o damarlarinda kralicenin kani akan jonathan bile "mac fenerin hakki babacim" diye sesleniyordu babasina.. hakliydin jonathan.. hakliydin kücük john.. ama kader aglarini orduyse bi kere neye yarar gokhan'in vurusu, neye yarar lugano.. allah baba yazdiysa sampiyonlar ligine yenilgiyi ne ye yarar sadri alisik'in "bu da mi gol degil ha" diyisleri..

ikinciyi de yedik.. tam atacaktik.. onu da yedik..

tesekkürler fenerbahcemiz.. tesekkürler fener.. yüreginize saglik cocuklar.. bu sene de galatasaray'i gecemediniz avrupada ama bu deneyim olsun.. seneye belki fenerbahce.. sarisiyla, beyazi ile en büyük bahce... yelelerinden tutamadi fenerbahce tarih denen aslani.. olsun rising sun olamadin ama the rising fun over europe oldun fenerbahcemiz.. buna da sükür.. bunu da goremeyenler var..

0 yorum: