Hakan Bülent

Pazar, Mart 09, 2008 zaman: Pazar, Mart 09, 2008


hadiseyi bilmeyenler için hatirlatalim.. ersun yanal'in milli takımda oldugu donemlerdir. hakan sükür kadroya dahi alinmaz. ama bülent korkmaz bir abi olarak milli takimdadir. hakan sükür, bülent'in kadro secimine ses cikarmaması üzerine sinirlenir.. bekledigi abisinin onun haklarini korumasidir.. bülent ses cikarmaz.. kirginlik, mutsuzluk olur. bu ikili küser..

baska kulup dinamikleri icinde hakan haksizdir.. cünkü bülent'in onun icin yapabilecegi bir sey yoktur. ama galatasaray gibi abilikle, kardeslikle yürüyen bir camia da hakan sükür yerden goge kadar haklidir.. sahsen bülent'in yerinde olsam hakan sükür'ün milli takima dahil olmasi gerektigi yolunda bir kanaatim varsa asla milli takima gitmezdim..

dün barismis gördük bu ikiliyi, kayseri macindan evvel gittiler kucaklastilar birlikte.. keske yeni yönetim hakan sükür dahil, super kupayi kazanan kadroya kompile bir jubile maci ayarlasa.. karsisinda zidaneli, del pierolu, tony adamsli galatasaray'in ipe dizdikleri kadrosu.. bizim kalede tafarel..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

uefa ve süper kupaya jubile maçı düzenlenmesi fikri abartı olur.

hangi takım hatırlamıyorum ama yıllar alman liginden bir takımdı şampiyon olmuşlar işte 20 yıldır filan şampiyon olamıyorlar onun üstüne, dolayısı ile şampiyon oldukları o tarihte sürekli kutlama yapıyorlardı. olayı iyice efsaneleştirmekten başka bir işe yaramaz.

avrupa kulübü olunacaksa, başarıyı sürekli hale getirmek gerekir. yoksa tesadüften öteye gidemez...

saygılar...

ugur parildak dedi ki...

dogru ama o kadrodan kimseye jubile yapilmadi bildigim kadariyla?

terp dedi ki...

suat kaya'ya yapıldı sadece sanırsam...