ingiltere sponsor ligi

Çarşamba, Şubat 13, 2008 zaman: Çarşamba, Şubat 13, 2008


kim ne derse desin ingiltere futbolundan hiç haz etmiyorum. öncelikle futbolu benim için futbol yapan sey sahada oynanan oyun degil. sahada oynanan oyundan haz alsaydik eger, hepimiz barcelona taraftari, hepimiz brezilya taraftari olurduk. futbolu futbol yapan sey, arka plani yeşil olmayan seyler benim icin.. taraftar gosterileri, mactan once ve sonra yapilan aciklamalar, kavgalar, atismalar falan fişmekan..

mourinhoyu bunun icin seviyorum mesela. adam futbolu güzellestiren bir adam.. dilinin kemigi yok. doksanlar basi fotospor misali salliyor da salliyor. her neyse..

ingiltere premier ligi denildiginde hadise "londra takimlari","rus takimlari","arap sermayesi takimlar","tevez in bir zamanlar oynadiklari","anelkayi elden gecirenler" in kumelenmesi gibi bir sey.. allah taraftarlarina sabir versin.. hoş alinan onlemlerden sonra bizim gibi, cekirdekci taraftar disinda taraftari kaldi mi ki?

her neyse yazinin konusu yandaki arkadas sunderland patronu mccabe'nin premier lig patronlarina giydirmesi.. "tamam arkadas uzak doguya acilalim, oraya da acilalim, bunu da yapalim ticaretin damina vuralim da taraftar ne olacak? uzak doguda, her ülkede bir mac oynayalim da futbolun tadi nerede kaldi?" demis.. iyi de demis.. agzina saglik..

0 yorum: