transfer nasil yapilir

Çarşamba, Şubat 13, 2008 zaman: Çarşamba, Şubat 13, 2008


tüm futbol camiasi olarak besiktas'in transfer sisteminden sikayetciyiz.. holoskoya 5 milyon dolar vermeler, üstüne koray ile burak, dinoma zagrepten o degilse bunu almalar, 32 yasindaki oyuncuya "2 sene sonra avrupa konusucak bu arkadasi" demeler falan..

artik bana illallah geldi..

insanlar da bana geliorlar.. "azuth ne yapalim bu besiktas'in transferine" diyorlar.. her neyse buradan sunu soylemek istiorum "yildirim dert etme artik ben varim.. her seyi ogreticem"...

1- transferdeki her madde icin ayri konus

öncelikle bir rahatlayin yahu.. taraftar bekler.. patlat arada "sununla ilgilenioruz bununla ilgilenioruz" diye haberleri.. sonra bak keyfine.. mourinho bile bekliyor bak.. mourinhoyu birak ben bile beklerim.. rahat.. sakin.. niye transferin hepsini bir kere halledesin ki öncelikle? hepsini teker teker halletmek varken.. böl.. parcala yahu.. önce kücük parcalardan basla mesela.. koray mi? 1 milyon dolar.. tak sat hemen.. sonra burak 2 milyon dolar.. de işte "tamam tamam ucuza gitti ama burak i da size iki milyon a verelim" hop.. sonra holosko 3 milyon dolar.. elini öperler yildirim.. bitti.. öyle sunu vereyim bunu alayim.. karistirma ortaligi..

2- telefon stratejisi

gorusmeye girmeden evvel bir arkadasina "beni yarim saat sonra ara" diye tembih et.. sonra gorusmenin orta yerinde arasin arkadasin.. birak calsin telefon.. tili tili tili tili.. sonra yavasca cebinden cikar.. "ah rikard hoca.. valla etoo yu kiralamayi biz de istiyoruz. ama bir cocuk var simdi onun transferi olmazsa etoo yu alicaz.. tamam tamam.. ha ha ha.. demek öyle dedi.. vaay keraneci.. tamam ben cikinca ararim seni buradan.. öperim yanaklarindan.. etoo yu dert etme" inan bana yildirim.. telefonu kapattiginda karsindaki terlemis olacak..

3- baska secenekleri oldugunu hatirlat

baktin ilgisizlesti, sandalyesinde falan mi donuyor hemen parayla yapilacak seyleri soyle yahu "valla ben de bu kadar para olsam serefsizim goztepeyi alirdim yahu.. tabi canim.. avrupa kupasinda yari final oynayan bi takim.. 3 milyon dolar mi.. saka yapiorsun 1 milyon a bile alirim cümle takimi" birak gitsin alsin yahu.. sampiyon yapsin goztepeyi..

4- dogru vucut dilini kullan

vucut dili cok onemli.. unutma yahu sen türkiye'nin en büyük takimlarindan birinin basindasin.. ona ihtiyacin yok yahu.. o'nun sana ihtiyaci var.. yakisiklisin ayrica.. cok güzelsin.. güclüsün.. tüpcüsün yahu en basinda para sende.. kralsin yildirim kral! kral hisset kendini.. gülme. somurt.. somurtmak iyidir.. koltukta seninmis gibi otur.. avuc iclerin disariya baksin.. unutma kral sensin.. kendini sev yahu.. ken-di-ni-sev.. her zaman daha yukarda otur.. rahat ol..

5- sayilar hakkinda konusurken rahat ol

sen 3 milyon, 3 ne ki 5 milyon dolardan daha büyüksün yahu. unutma.. rahat ol.. istesen 50 milyon dolar verirsin. vermedin mi.. verdin.. unutma güclüsün sen.. kralsin yahu..


6- ben her zaman buradayim

ne yapacagini biliorsun artik.. ama bir sorun olursa falan ben her zaman buradayim.. aha teli vereyim ben sana 555-4771777 aramaktan cekinme.. ara her zaman.. gercekten.. ama gece arama..

0 yorum: