kaleci eldiveni

Perşembe, Şubat 28, 2008 zaman: Perşembe, Şubat 28, 2008


simdi yanda boyle süslü püslü durduguna bakmayin.. dünyanin en kötü kokan nesneleri arasinda ilk bese girer kaleci eldivenlerinin kokusu... anlamis idrak edebilmis degilim bu kokuyu.. heralde üreticilerin "ulan belli bi noktadan sonra tahammul edilemez olsun kokusu yenisini alsinlar" diye gelistirdikleri bir metot.. zira normal eldiven de giyioruz, onlarin icinde de elimiz terliyor ama boyle berbat, boyle tiksinc bir kokuya nail olamiyoruz..

zamaninda ben de almistim bir tane.. o zamanlar izmirde metro yeni acilmisti.. üzerinde kocaman oliver kahn fotosu vardi. dedim alayim ben bunu bu sene degil ama seneye calisir almanya milli takim kadrosuna girerim, oradan da ver elini ingiltere 96..

meersem hadise eldivende bitmiyormus. ve bu eldivenin hikayesi aciyi dindirmekten ziyade, topu daha net tutmamizi saglamakmis.. yani top elinden falan kaymiyor. hikayesi o.. komsu cocugu "ayi necati" topa abaninca eliniz aciyor mu? evet aciyor..

o yüzden burayi okuyacak genc arkadaslara soyluyorum ki oyle kaleci eldiveni alayim, elim acimaz mantigi ile alacaksaniz bu eldivenleri hic almayin.. yazık..

0 yorum: