j. r. (53)

Pazartesi, Şubat 25, 2008 zaman: Pazartesi, Şubat 25, 2008


arkadas hakkinda bişiler demeden once sunu demek istiyorum ki, yahu maurinho'ya derdik "ne karizma teknik adam, yanda duruyor korkuorsun", megerse hikaye onda degilmis.. kim premier ligde teknik direktor olsa ayni karizmaya sahip olurmus.. al monte et yilmaz hocayi totenham'a aynisi olur, hatta daha iyisi olur..

her neyse..

bu arkadas 53 yasinda.. oyuncu olarak da Elche, Alcoyano, Linares, Eldense, Alicante ve Denia gibi sikko takimlarda oynamis.. sahsen ben bilmiyorum her hangi bir takimi.. gormedim duymadim.. 28 yasinda da dizini eline alip emekliye ayrilmis zaten..

takvimler 94 yilini gosterirken ispanya'nin sirin bir tatil kasabasi olan alcoyano da goreve baslamis.. bakmislar ki anliyor işten hop levanteye.. durmamis orda 96 da barcelona b yapmis.. vayacano, real betis, espanyol, malaga derken ispanyanin her bir yanini gezdigini farkedip sevillaya kapagi atmis.. 2 sezonda 2 uefa kupasi bi de super kupa alan bir arkadas olmus sonrasinda.. sonra totenham a uctu.. sahsen ben gordum takimdan ayrilisiniz.. ikinci yarida gelip 9 senedir kupa almayan totenham a kupa kazandiran bi arkadas..

bugun bursaspor'a gelsin bursaya uefa kupasini aldirir.. sampiyon yapamaz ama sanmam.. yedirmezler..

1 yorum:

Serhat dedi ki...

O zaman GS'ye de UEFA kupasını aldırır diyebilir miyiz ? Yorum hala geçerli mi :)