euro 96 cikartma kitabi

Pazartesi, Şubat 25, 2008 zaman: Pazartesi, Şubat 25, 2008





euro 96 icin hazirlanmis ve zamaninda ilk ve ortaokul talebeleri arasinda olay cikartmis kitapti..bildigimiz cikartma kitabi stilinde olan bu kitapda euro 96 ya katilan insanlarin dogdugu sehirler,boylari,kilolari,oynadiklari takimlari ve pipi uzunlukluklari yazardi..(yalan soyledim pipi uzunlukluklari yazmazdi)

her ulkenin armasi sekilli cikartmadandi..parlakti cok guzel dururdu..afilliyidi,kiz gibiydi..turkiye milli takimi ilk kez bu kupaya katildigi icin daha bir heves etmis hemen turkiye milli takimini tamamlamistik..arkadaslar arasinda hemen cikarmalarin nadirligi tespit edilmis mesela 4 tane alpaya 1 tane poborsky aldigimi hatirlarim ben..

neyse efendim ben de hala jurgen klinsman, hirvatistan milli takim armasi ve paul ince eksik..bunnardan fazla olupda vermeyen adidir..

bu sene cikarsa bile o eski abilerden hic biri yok. ben mi yaslandim bilmiyorum ama soyle hayranlikla izleyecegim bir adam kalmadi avrupa futbolunda.. van nistelrooy tutar mi bi ruud gullit in yerini? del piero olabilir mi "luca toni", ribery mi yeni "zidane".. özlüyorum

1 yorum:

Mustafa dedi ki...

her nesil kendi kahramanlarını yaratıyor aslında... Babam için Platini, Müller vb oyuncular kahramanlardı...

Benim için futbol tanımı Laudrup'un oynadığı oyundu. Romario'yu, Cantona'yı, Baggio'yu izleyerek büyüdük.

Bizden sonrakiler için de Ribery, Ronaldo, Messi gibiler olacak... Zamana karşı koymak imkansız, her nesille beraber biraz daha değişiyor futbol...

Ve en nihayetinde bize de Shearer ve Bergkamp bırakınca üzülmek düşüyor...